Hjem / Artilleri og missil officerer jobbeskrivelse / Roller og forpligtelse skabelon

Artilleri og missil officerer jobbeskrivelse / Roller og forpligtelse skabelon

Administrere medarbejdere og værktøjer funktioner at beskadige fly, modstander placeringer, og skibe. Ansvarsområder omfatter at arrangere, målretning, og som supplement til den taktiske gennemførelse af feltartilleri og airdefense artilleri raket systemer elementer; sigter institutionen og brand-kontrolsystemer kommunikation kan fungere; målretning og lancering interkontinentale ballistiske missiler; vejlede opbevaring og håndtering af nukleart ammunition og elementer; tilsyn med stabilitet af våben opbevaring og frigivelse faciliteter; og håndtering af servicering af våbensystemer.

Karriere færdigheder krav

Om samarbejde gruppe

Se også

Salgsagenter, Finansielle tjenesteydelser jobbeskrivelse / Forpligtelse prøve og funktioner

Fremme finansielle tjenesteydelser, som for eksempel pant, afgift, og investeringer vejledning til forbrugerne af bank …

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *