Hjem / Fly lanseringen og utvinning spesialister Jobbeskrivelse / Ansvar mal og tildelinger

Fly lanseringen og utvinning spesialister Jobbeskrivelse / Ansvar mal og tildelinger

Kjøre og fortsette å opprettholde arrestere produkter, katapulter, og tilknyttede fysiske, Hydraulisk, og kontroll-systemer som kreves i fly selskapet takeoff og landing funksjoner. Blant annet å legge til og opprettholde bildet landing bistår; testing og bevare start og rekreasjon utstyr ansette elektriske og mekaniske undersøkelse gir og håndverktøy; starte airfield arrestere systemer, for eksempel ulykke grenser og ledninger, under nødlanding situasjoner; peker fly start og restaurering bedrifter bruke hånden eller belysning indikatorer; og holde ved fly starter, inngang, og vedlikehold av utstyr.

Jobb ferdigheter behov

Om samarbeid-gruppen

Sjekk også

Kokker og hodet kokker Jobbeskrivelse / Ansvarlighet mal og roller

Direkte og kunne delta i forberedelsene, urter, og forberede muffins fisk, kjøtt, grønnsaker, …

legg igjen et svar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *