Hjem / Artilleri og rakett offiserer Jobbeskrivelse / Roller og plikt mal

Artilleri og rakett offiserer Jobbeskrivelse / Roller og plikt mal

Administrere ansatte og verktøy funksjoner skader flyet, motstander plasseringer, og skip. Ansvarsområder inkluderer arrangering, målretting, og utfyller taktiske gjennomføringen av feltet artilleri og airdefense artilleri rakett systemer elementer; sikter institusjonen og funksjon av brann-styringssystemer kommunikasjon; målretting og lansere Interkontinentale ballistiske missiler; guiding lagring og håndtering av kjernefysiske våpen og elementer; Overvåke stabilitet av våpen lagring og utgivelsen; og håndtering vedlikehold av våpensystemer.

Karrieren ferdigheter krav

Om samarbeid-gruppen

Sjekk også

Salgsagenter, Finansielle tjenester Jobbeskrivelse / Plikt prøve og funksjoner

Fremme finansielle-tjenester, som for eksempel boliglån, Levy, og investeringer veiledning til forbrukerne bank …

legg igjen et svar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *