Hjem / Kommandoen og kontrollsenteret offiserer Jobbeskrivelse / Funksjoner og plikt mal

Kommandoen og kontrollsenteret offiserer Jobbeskrivelse / Funksjoner og plikt mal

Behandle kommunikasjon, anerkjennelse, og våpen systemer’ fungerer som trengs for å hindre luft, bakken. Plikter omfatte kontrollere kritiske samhandling koblinger mellom luft, Naval, og jord; utforme og implementere beredskap alternativer ren og krigstid uhell; samordning katastrofe respons klubber og organisasjoner; kommandoen center data og avhengighet av høye nivå hæren og myndigheter rapportering; administrere sikkerhet og oppdagelsen systemer; gi omfattende informasjon og forslag om funksjoner og funksjonelle beredskap; og ledende verktøy målretting, skyte, og pc-systemer.

Karrieren ferdigheter forutsetning

Om samarbeid-gruppen

Sjekk også

Salgsagenter, Finansielle tjenester Jobbeskrivelse / Plikt prøve og funksjoner

Fremme finansielle-tjenester, som for eksempel boliglån, Levy, og investeringer veiledning til forbrukerne bank …

legg igjen et svar

Din epostadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *