Hem / Command And Control Center Officers Job Description / Funktioner och plikt mall

Command And Control Center Officers Job Description / Funktioner och plikt mall

Manage communications, recognition, and guns systemsfunctioning needed for preventing air, marken. Duties include controlling critical interaction links between air, sjö, and soil allows; formulating and implementing emergency options regarding pure and wartime mishaps; co-ordinating disaster response clubs and agencies; checking command center data and dependence on high level army and authorities reporting; managing the operation of security and discovery systems; giving complex information and suggestions about functions and functional preparedness; and leading function of tools targeting, firing, and release pc systems.

Karriär färdigheter förutsättning

Om samverkansgruppen

Kontrollera också

Försäljningsagenter, Finansiella tjänster arbetsbeskrivning / Skyldighet prov och funktioner

Främja finansiella tjänster, som till exempel inteckning, Levy, och investeringar vägledning för konsumenterna av Bank …

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *